Dimlux Xtreme LED (1000w plus NIR)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,620.00

Përshkrim

12 vite më parë, Dimlux prezantoi ballastin e parë të teknologjisë së parë me telekomandë HPS në kombinim me Maxi Controller; Seria Dimlux Xtreme. Sot, Dimlux prezanton dritën më të zgjuar, më efikase dhe më të fuqishme të rritjes në treg, Dimlux Xtreme Series LED!

Me këtë pajisje inovative LED, Dimlux vendos një pikë referimi për ndriçimin hortikulturor.

Me teknologjinë e patentuar, përparimet në teknologjinë LED dhe dizajnin termik optimal, LED i Serisë Dimlux Xtreme do të jetë opsioni i preferuar që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Spektri ynë i rregullueshëm i rritjes PhytoVegSpec® kombinon kontrollin e plotë të cilësisë së dritës (fleksibiliteti spektral) dhe sasisë (intensiteti dhe DLI) duke siguruar një përhapje uniforme dhe shpërndarje të barabartë të dritës me depërtim ekstrem në tendë.

 LED i Serisë Dimlux Xtreme prodhon nivele ultra të larta të PPFD, të shpërndara në mënyrë të barabartë në një zonë rritjeje 1,2×1,2 m (500 W), me një spektër të plotë rritjeje, duke prodhuar kultura të brendshme vazhdimisht me cilësi të lartë dhe rendiment të lartë.

 LED i Serisë Dimlux Xtreme mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Spektri dhe fuqia dalëse mund të programohen në varësi të kohës së ditës dhe fazës së rritjes së të korrave.

LED ndihmës RGB me mbi 65 mijë ngjyra mund të përdoren si dritë shtesë dhe mund të përdoren si dritë jeshile pune në fazën e errët. Drita e punës mund të ndizet automatikisht nga sensori i brendshëm i afërsisë së radarit.

Dimlux Xtreme Series LED – NIR

NIR do të thotë Pranë Infra të Kuqe.

NIR është drita e kuqe që bëhet e dukshme me një kamerë termografike. Prandaj nuk është drejtpërdrejt e dukshme me sy të lirë.

Teoria se kjo dritë e kuqe nuk do të kontribuonte në fotosintezën është e vjetëruar. Studimet e reja kanë treguar se kur kombinohen spektri i kuq dhe NIR, shuma është e barabartë ose edhe më e madhe se pjesët individuale. Pra, ngjyrat e kuqe dhe afër infra të kuqe duhet të kombinohen për të funksionuar siç duhet.

Në këtë kombinim, NIR siguron gjithashtu shtrirje shtesë të bimës. Konsumatorët me një prodhim që duhet të mbetet i vogël zgjedhin DimLux LED pa NIR. Për të gjithë klientët e tjerë rekomandojmë Dimlux LED – NIR. Një LED me veti morfologjike që sigurojnë që të korrat të rriten më mirë në një spektër më të gjerë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi