Shufra mbushëse Dio-Tech 100w UVA/Far Red


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£199.95

Përshkrim

Zgjidhjet tona të ndriçimit janë projektuar nga kultivuesit, për kultivuesit. Rezultati i viteve të kërkimit dhe zhvillimit të përkushtuar për të optimizuar performancën e rritjes së bimëve.

Shiritat e mbushjes janë projektuar për t'u integruar pa probleme në njësinë kryesore, jo vetëm në mënyrë që pajisja të varet në nivel, por që të gjitha LED-të të ndizen në të njëjtën kohë. Kjo qasje ergonomike kursen para, kohë dhe e mban mjedisin e rritjes të pastër dhe të rregullt.

Karakteristikat e shufrave mbushëse Dio-Tech 100w:

  • Integrohet pa probleme në pajisjen kryesore, nuk nevojiten kohëmatës shtesë ose furnizime me energji elektrike për shufrat mbushëse UVA dhe të Kuqe të Largët, njësia Dio-Tech i bën të gjitha.

  • UVA ndryshe nga UVB mund të lihet gjatë gjithë periudhës së fotove të lulëzimit pa dëmtuar bimët tuaja.

  • Patate të skuqura shumë të kuqe që mundësojnë efektin Emerson

  • Kapëse të derdhura

Integrohet pa probleme në pajisjen kryesore .

Ndryshe nga njësitë e tjera kryesore LED, shufrat Dio-Tech UV/FR futen drejtpërdrejt në krahun e dritës dhe ushqehen dhe kontrollohen nga drita, kjo përjashton nevojën për kohëmatës të jashtëm ose priza elektrike për të përdorur mbushjet tuaja. Të gjithë shiritat e tjerë kryesorë të tregut UV/Red në treg duhet të përdorin kohëmatës të jashtëm dhe kabllo të rënda të energjisë që mund ta tërheqin njësinë tuaj LED në një kënd kur vendosen.

UVA ndryshe nga UVB mund të lihet gjatë gjithë periudhës së fotove të lulëzimit pa i dëmtuar bimët tuaja .

Optimizoni performancën dhe rendimentin e bimëve tuaja gjatë gjithë periudhës së lulëzimit me shufrat tona unike UVA/Far Red Light. Hulumtimet e fundit të bimëve sugjerojnë se zgjerimi i spektrit të dritës jashtë gamës "tradicionale" të PAR ka efekte të rëndësishme në sjelljen e bimëve. Ekspozimi ndaj UVA mund të rrisë prodhimin e terpenit, antioksidantit, flavonoidit, rrëshirës së bimëve dhe vitaminave në bimën tuaj.
Ndryshe nga UVB UVA mund të lihet gjatë gjithë periudhës së fotografisë së luleve të bimëve tuaja dhe do të ndihmojë në parandalimin e mykut pluhur dhe në reduktimin e infektimeve të tilla si marimangat e kuqe të merimangës.

Patate të skuqura shumë të kuqe që mundësojnë efektin Emerson.

E kuqe e largët stimulon një fenomen të quajtur Efekti Emmerson - kjo është një shkallë e rritur e fotosintezës kur bimët ekspozohen ndaj dritës me gjatësi vale 680 nm (E kuqe e thellë) dhe gjatësi vale më të madhe se 680 nm (E kuqe e largët) njëkohësisht. Kjo krijon një shkallë më të lartë fotosintetike që tejkalon shumën e shkallës së fotosintezës së thellë dhe të kuqe të largët individualisht, duke rritur rendimentin tuaj.

Kapëse të derdhura

Kapëset e thjeshtuara të shiritit mbushës janë formuar për t'u përshtatur me lehtësi mbi shufrat e pajisjes kryesore, duke reduktuar lëvizjen duke parandaluar shënjimin dhe duke i mbajtur shiritat e mbushjes pikërisht aty ku dëshironi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi