Dio-Tech 830w LED satelitor 2.9 mikromole


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£809.95

Përshkrim

830w pa shufra mbushëse - 930w me shufra mbushëse

Zgjidhjet tona të ndriçimit janë projektuar nga kultivuesit, për kultivuesit. Rezultati i viteve të kërkimit dhe zhvillimit të përkushtuar për të optimizuar performancën e rritjes së bimëve.

Dio-Tech është mjaft i fuqishëm që jo vetëm të zëvendësojë, por edhe të tejkalojë plotësisht ndriçimin tuaj ekzistues HID, me receta të lehta të përshtatura për t'i dhënë kopshtit tuaj spektrin përfundimtar në çdo fazë të ciklit të rritjes së bimës.

ControlLED
janë bashkuar me një nga prodhuesit kryesorë komercialë të ndriçimit LED për të prodhuar një LED me spektër të rregullueshëm të parë në treg, të gjitha-në-një.

Dio-tech 830W LED kombinon çipat Osram të fundit me një dimmer të integruar. Dio-Tech 830 fillon në modalitetin F1 (Spektri i Lulëzimit), por ka një spektër të gjerë që lejon rritje të shkëlqyer vegjetative.

Karakteristikat e satelitit Dio-Tech:

 • Me efikasitet 2.9 mikromole

 • Rritja e diodave të kuqe që synojnë bimët frutore për efikasitet më të lartë të lulëzimit.

 • I pajtueshëm me shumë spektër. (Kur përdoret me njësinë kryesore)

 • Lidhni deri në 49 pajisje satelitore nga 1 njësi primare

 • Nuk nevojiten kohëmatës shtesë ose furnizime me energji elektrike për shufrat mbushëse UV/FR, njësia satelitore i bën të gjitha.

 • Kontrolluesi ofron ndriçim të zbehtë me një çelës të integruar dimmer që varion nga 10% në 100% zbehje

 • Dizajn elegant i palosshëm që ndihmon në përshtatjen në hapësira të vogla.

 • Vjen me parzmore metalike të varur me cilësi të lartë dhe kapëse me litar, të lehtë për t'u instaluar.

 • Manual gjithëpërfshirës i përdoruesit që ndihmon në kalimin nga rritja me HPS në LED.

Me një efikasitet 2.9 mikromole

Kontrolli LED ndjehet shumë i fortë për testimin e palëve të treta për të siguruar që përdoruesi përfundimtar mund të mbështetet në informacionin që ne nxjerrim. Në këtë rast, ne kemi zgjedhur ndriçimin Venture si një partner të pavarur në testimin e pajisjeve tona. Kjo është bërë duke përdorur atje gjendjen e artit duke integruar Sferën dhe Goniofotometrin. Ju lutemi shikoni raportin e publikuar të ndriçimit këtu.

Rritja e diodave të kuqe që synojnë bimët frutore për efikasitet më të lartë të lulëzimit

Drita e kuqe inkurajon bimën të lulëzojë (ose fruta) dhe mund të rrisë shumë shkallën e fotosintezës brenda bimës, duke i lejuar bimës të përdorë këtë energji shtesë në formimin e frutave. Klorofili është shumë efikas në thithjen dhe përdorimin e dritës së kuqe. Për shkak të kësaj, ControlLED kanë rritur shumë diodat e kuqe për të përmirësuar spektrin e lulëzimit për të dhënë rezultatet më të mira të mundshme. Thjesht kontrolloni grafikun tonë spektral kundrejt markave kryesore për të parë vetë.

I pajtueshëm me shumë spektër. (Kur përdoret me njësinë kryesore)

Sateliti vjen me të njëjtin grup çip si njësia kryesore, dhe kur kontrollohet nga njësia kryesore, sateliti do të përsërisë çdo spektër me prekjen e një butoni.


Nuk nevojiten kohëmatës shtesë ose furnizime me energji elektrike për shufrat mbushëse UV/FR, njësia kryesore i bën të gjitha.

Ndryshe nga njësitë e tjera kryesore LED, shufrat Dio-Tech UV/FR futen drejtpërdrejt në krahun e dritës dhe ushqehen dhe kontrollohen nga drita, kjo përjashton nevojën për kohëmatës të jashtëm ose priza elektrike për të përdorur mbushjet tuaja.

Vjen me parzmore dhe kapëse metalike të varura me cilësi të lartë, të lehtë për t'u montuar.

Sistemi unik i varjes me 3 pika i Dio-Tech ju lejon të varni në shesh LED pa zënë shumë lartësi nga hapësira juaj e rritjes.


Manual gjithëpërfshirës i përdoruesit që ndihmon në kalimin nga HPS në LED.

Qoftë i ri në rritje apo thjesht i ri për LED-et, faqet tona të burimeve do t'ju ndihmojnë t'i përgjigjeni çdo pyetjeje dhe do të ofrojnë ndihmë dhe këshilla të dobishme Kliko këtu.

 • 2,9 umol/J (duke përdorur fuqinë hyrëse 830w)

 • Garancia 3 vjet e përfshirë

 • RoHS kaloi/miratua

 • Në përputhje me CE


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi