Lidhës kanal Y


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.90

Përshkrim

Lidhësi Ducting Y vjen në madhësi të ndryshme nga 4" - 12". Ato janë perfekte për të devijuar rrjedhën e ajrit nga ventilatori juaj në mënyrë efektive dhe efikase ose për ftohjen e ajrit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi