Dutch Pro Grow PH Down


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.70

Përshkrim

pH- Rritni një nga rregullatorët tanë të pH. Ndihmon në uljen e pH në fazën vegjetative. Rëndësia e mbajtjes së një pH të ekuilibruar gjatë fazës suaj vegjetative është thelbësore për një bimë të shëndetshme dhe të lumtur. pH- Grow përdor acid nitrik për të ulur pH në rezervuarin tuaj. Duke shtuar acid nitrik për të ulur pH-në tuaj, ne gjithashtu ofrojmë një nxitje të një prej elementëve kryesorë të nevojshëm për shëndetin e bimëve gjatë fazës vegjetative.

NPK: 8 – 0 – 0

Çfarë bën pH-Grow:
• Ul pH gjatë fazës vegjetative
• Përdorni me masë për shkak të përqendrimeve shumë të larta
• pH para se të ushqeni bimët tuaja

Përbërësit kryesorë:
• Acid nitrik

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi