Holandisht Pro Amino Strength


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£35.00

Përshkrim

Dutchpro Amino Strength është një produkt organik i aminoacideve që është krijuar për të nxitur rritjen e bimëve, për të reduktuar stresin dhe për të ndihmuar në prodhimin e luleve. Amino Strength përmban një sërë aminoacide të ndryshme. Formula jonë përmban 18 nga 20 aminoacide të nevojshme për rritjen e fuqishme të bimëve. Aminoacidet kthehen në proteina të cilat ndihmojnë në transportin e lëndëve ushqyese, duke përshpejtuar proceset brenda bimës dhe përmirësojnë krijimin e energjisë përmes ciklit Krebbs. Ky produkt është i përshtatshëm për substrate hidroponike, tokësore dhe koko.

Pse aminoacide?
Aminoacidet mbështesin bimët tuaja në proceset e tyre kryesore si sinteza e proteinave, prodhimi i klorofilit, toleranca ndaj stresit dhe rezistenca ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve. Ato gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e marrjes së kalciumit në qelizat e bimëve tuaja duke forcuar gjithashtu forcën e murit qelizor. Aminoacidet prodhohen natyrshëm nga bimët tuaja, por kjo kërkon një tepricë të energjisë. Energjia që do të përdoret për krijimin e aminoacideve mund të ridrejtohet kur bima juaj vuan nga stresi i lartë nga mjedisi i saj si thatësira, klima, dëmtuesit/sëmundjet apo edhe ngjeshja. Duke ushqyer aminoacidet e bimës suaj, ata ende mund të krijojnë proteina shtesë të nevojshme për rritje dhe lulëzim të shkëlqyeshëm pa stresin e shtuar të krijimit të aminoacideve të tyre për ta bërë këtë.

Përmban 18 aminoacide
• Alanina
• Arginina
• Acidi Aspartik
• Cistinë
• Acidi glutamik
• Glicinë
• Histidina
• Izoleucina
• Leucine
• Lizina
• Metioninë
• Fenilalaninë
• Prolinë
• Serinë
• Threonina
• Triptofani
• Tirozina
• Valinë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi