Holandez Pro Calmag


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.00

Përshkrim

Kalciumi dhe magnezi janë dy nga elementët makro që janë të rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin e bimëve. Kalciumi (Ca) është një komponent strukturor kritik i mureve qelizore. Magnezi (Mg) është pjesë e molekulës së klorofilit, e cila përbën pigmentin e gjelbër të gjetheve dhe, më e rëndësishmja, thith energjinë nga rrezet e diellit, e cila krijon sheqerna. Calmag-i ynë është shumë i përqendruar dhe parandalon mangësitë e kalciumit/magnezit. Kjo lejon që bimët tuaja të rriten dhe zhvillohen me një ritëm maksimal.

Përparon stilet e rritjes
Kur rritet me CO2 shtesë, kalciumi dhe magnezi janë të nevojshëm për ta mbajtur bimën të gjelbër dhe të shëndetshme. Kur rritni CO2, nevojat e bimëve ndryshojnë dhe nevojiten më shumë Kalcium dhe Magnez për të ruajtur rritjen e shëndetshme dhe forcën e bimëve. Calmag gjithashtu lufton mangësitë e magnezit dhe kalciumit dhe punon për të rritur rendimentin tuaj.


Çfarë bën Calmag:
• Trajton dhe parandalon mangësitë e kalciumit
• Trajton dhe parandalon mangësitë e magnezit
• Rrit prodhimin e klorofilit në bimë, duke rritur prodhimin e sheqerit

Përbërësit kryesorë:
• Kalcium
• Magnezi
• Azoti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi