Holandez Pro Shpërthejnë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£34.40

Përshkrim

Explode, përforcuesi ynë premium i sythave, që lejon rritjen masive të sythave. Explode përdor kalium, squfur, hekur dhe vitamina thelbësore për të stimuluar prodhimin dhe transportin e sheqerit. Punon për të ndihmuar në rritjen e peshës, densitetit dhe aromës së sythave. Gjithashtu ndihmon në nxitjen e prodhimit të trikomës. Explode është produkti kryesor i linjës dhe është formuluar për të pasur efekte vizuale në madhësinë dhe ëmbëlsinë e bimëve tuaja.

NPK: 0 – 0 – 4

Çfarë bën Explode:
• Përmirëson dendësinë e sythave
• Rrit prodhimin e sheqerit
• Nxit rritjen më të madhe të sythave dhe prodhimin e trikomës

Përbërësit kryesorë:
• Kaliumi
• Squfuri
• Hekuri i kuq

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi