Dutch Pro Bloom PH Down


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.30

Përshkrim

pH- Bloom është një nga rregullatorët tanë të pH. Ndihmon në uljen e pH në fazat e lulëzimit. Rëndësia e mbajtjes së një pH të ekuilibruar gjatë fazës suaj të lulëzimit është thelbësore për një bimë të shëndetshme dhe të lumtur. pH- Bloom përdor acid fosforik për të ulur pH në rezervuarin tuaj. Duke shtuar acid fosforik për të ulur pH-në tuaj, ne gjithashtu ofrojmë një nxitje të një prej elementëve kryesorë të nevojshëm për shëndetin e bimëve.

NPK: 0 – 23 – 0

Çfarë bën pH- Bloom:
• Ul pH gjatë fazës së lulëzimit
• Përdorni me masë për shkak të përqendrimeve shumë të larta
• pH para se të ushqeni bimët tuaja

Përbërësit kryesorë:
• Acid fosforik

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi