Holandez Pro Mbajeni të pastër


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.45

Përshkrim

Keep It Clean, pastruesi ynë i sistemit të ujitjes që punon për të mbajtur të pastër sistemet tuaja të ujitjes. Keep it Clean përdor peroksid hidrogjeni dhe bakër, për të pastruar rritjen e dëmshme të baktereve/kërpudhave dhe grumbullimin e algave në sistemet tuaja të ujitjes. Ai punon për të ndihmuar në kurimin dhe parandalimin e bllokimeve të sistemit të ujitjes në të ardhmen. Mund të përdoret rregullisht si pastrues parandalues ​​në sistemet tuaja të ujitjes. Mbajtja e pastër nuk ka asnjë efekt në bimët tuaja, pasi peroksidi i hidrogjenit është një agjent pastrimi miqësor ndaj bimëve.

NPK: 0,1 – 0,1 – 0,1

Çfarë bën Keep It Clean:
• Pastron tubat në sistemet e ujitjes nga çdo bllokim ose mbetje nga bakteret, algat dhe kërpudhat
• Përdoret si një parandalues ​​për të mbajtur të pastër sistemet e ujitjes
• Agjent pastrimi i sigurt për bimët dhe mund të shtohet rregullisht në rezervuar për rezultate më të mira

Përbërësit kryesorë:
• Peroksid hidrogjeni
• Bakri

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi