Holandisht Pro Leaf Green


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.40

Përshkrim

Leaf Green është një spërkatje me gjethe që u jep bimëve një pamje të shëndetshme dhe vitale. Rekomandohet që bimët që kanë vështirësi gjatë zhvillimit fillestar të përdorin këtë spërkatje me gjethe. Leaf Green përmban disa mikronutrientë thelbësorë që ndihmojnë bimët gjatë periudhave të mungesës së lëndëve ushqyese. Gjithashtu stimulon prodhimin e pigmentit të gjelbër në gjethe. Leaf Green mund të aplikohet direkt në bimë. Bimët do të thithin tërësisht përbërësit tanë me cilësi të lartë.

NPK: 0,1 – 0,1 – 0,1

Çfarë bën Leaf Green:
• Trajton dhe parandalon mangësitë e gjetheve te bimët e reja
• Stimulon më shumë prodhimin e klorofilit në gjethe për gjeth më të gjelbër

Përbërësit kryesorë:
• Ekstrakt leshterik
• Disa mikroelemente jetike

Leaf Green është bërë me lëndë të para të kategorisë ushqimore dhe është pa metale të rënda. Ai miratoi të gjithë legjislacionin dhe është i sigurt për t'u përdorur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi