Dutch Pro Multi Total


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.05

Përshkrim

Multi Total ndihmon proceset kryesore të nevojshme për përmirësimin e optimizimit të lëndëve ushqyese. Acidet Humic dhe Fulvic, si dhe vitaminat e tjera kryesore në Multi Total përmirësojnë transportin e lëndëve ushqyese dhe rrit pjellorinë e substratit. Nxit rritjen e konsiderueshme të rrënjëve duke përmirësuar strukturën e tokës për sa i përket mbajtjes së ujit dhe promovon jetën e baktereve që prodhojnë lëndë ushqyese në nënshtresë. Kjo çon në përdorimin më efikas të lëndëve ushqyese, të cilat do të ulin përdorimin e lëndëve ushqyese dhe zhvillimin më të mirë të bimëve tuaja.

NPK: 0,1 – 0,1 – 0,1

Çfarë bën Multi Total:
• Përmirëson transportin e lëndëve ushqyese
• Rrit pjellorinë e substratit duke nxitur mbajtjen e ujit
• Promovon jetën e baktereve që prodhojnë lëndë ushqyese

Përbërësit:
• Acidet Humic dhe Fulvic si dhe vitamina të tjera kyçe

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi