Dutch Pro PH +


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.45

Përshkrim

pH+ është një nga rregullatorët tanë të pH. Ndihmon në rritjen e pH në fazat vegjetative dhe të lulëzimit. Rëndësia e mbajtjes së një pH të ekuilibruar gjatë fazave tuaja vegjetative dhe të lulëzimit është thelbësore për një bimë të shëndetshme dhe të lumtur. pH+ përdor karbonat kaliumi dhe hidroksid kaliumi për të rritur pH në rezervuarin tuaj. Duke shtuar karbonat kaliumi dhe hidroksid kaliumi për të rritur pH-në tuaj, ne gjithashtu ofrojmë një nxitje të një prej elementëve kryesorë të nevojshëm për shëndetin e bimëve.

NPK: 0 – 0 – 13

Çfarë bën pH+:
• Rrit pH gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit
• Përdorni me masë për shkak të përqendrimeve shumë të larta
• pH para se të ushqeni bimët tuaja

Përbërësit kryesorë:
• Karbonat kaliumi
• Hidroksidi i kaliumit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi