Dutch Pro Take Root


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.00

Përshkrim

Take Root është një stimulues i rritjes së rrënjëve që përdor ekstraktin e leshterikëve dhe kaliumin, i cili e lejon atë të jetë në gjendje të përmirësojë rrënjësisht cilësitë e brendshme dhe të jashtme të bimëve të reja dhe sistemet e tyre rrënjë. Stimuluesi ynë i rrënjëve synon në mënyrë specifike rrënjët për të krijuar sisteme rrënjësh të forta dhe të bardha. Rrënjët janë jetike për zhvillimin e bimës dhe krijimin e energjisë. Pa rrënjë, nuk do të ketë fruta. Ky produkt i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur ka shumë vitamina dhe makronutrientë që do t'ju tregojnë në vend që t'ju tregojnë.

NPK: 0,1 – 0,1 – 1

Çfarë bën Take Root:
• Përmirëson rritjen e rrënjëve
• Rrit densitetin dhe porozitetin e sistemit tuaj rrënjor
• Nxit thithjen më të madhe të lëndëve ushqyese nga rrënjët

Përbërësit kryesorë:
• Ekstrakt leshterik
• Kaliumi

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi