Gërshërë e lehtë prerëse


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.00

Përshkrim

Prerje të lehta: Për prerje të shpejtë të bimëve

Easy Snips janë një gërshërë premie e bimëve të klasit premium, e krijuar për t'ju lejuar të shkurtoni me lehtësi mbjelljen. Me një veprim të mbushur me pranverë, ju mund t'i shkurtoni pa mundim lulet dhe bimët me saktësi dhe shpejtësi.

Easy Snips ofrojnë një produkt të përfunduar me cilësi më të lartë

Prodhuar duke përdorur çelik inox të cilësisë së lartë me doreza të buta gome për komoditetin tuaj dhe brisqe të mprehta. Këto gërshërë për prerjen e bimëve me cilësi premium bëjnë vërtet një ndryshim në shpejtësinë dhe lehtësinë e krasitjes së bimëve tuaja. Lënia e një produkti të përfunduar me cilësi më të lartë.

Rezistenca ndaj korrozionit

Rezistent ndaj korrozionit të rrëshirës dhe farës

Prerje të lehta: Drejt ose të lakuar

Gërshërët prerëse të bimëve Easy Snip janë të disponueshme në tehe të drejta ose të lakuara.

informacion shtese

Ngjyra mund të ndryshojë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi