Ventilator i murit EasyBreeze 16 inç

Kurseni £5.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£20.00 Çmimi i rregullt£25.00

Përshkrim

Ventilatori ynë i murit EasyBreeze është zgjidhja më e mirë për mjedise rritjeje mesatare dhe të mëdha. Hapësira 16 inç e ventilatorit siguron çdo zonë me një qarkullim të madh ajri.

Ventilatori ynë i murit EasyBreeze është zgjidhja më e mirë për mjedise rritjeje mesatare dhe të mëdha. Hapësira 16 inç e ventilatorit siguron çdo zonë me një qarkullim të madh ajri. Ventilatori montohet në mure me sipërfaqe të sheshtë nëpërmjet montimit në pjesën e pasme. Ky ventilator ka 3 shpejtësi të shfaqura në ekranin e përparmë dhe lëkundje 90 gradë dhe pozicionim vertikal të rregullueshëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi