Ecothrive Biosys


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.50

Përshkrim

Nxitni rritjen e bimëve dhe krijoni një zonë rrënjë të shëndetshme, të ekuilibruar biologjikisht me Biosys - çaji i menjëhershëm i mikrobeve.

Nuk është thjesht një përzierje e mikrobeve. Është një përzierje unike e baktereve të dobishme, kërpudhave dhe katalizatorëve biologjikë që i aktivizojnë dhe i mbajnë ato (acidet humike, aminoacide, ekstrakte alga deti dhe më shumë).

Është pikërisht ajo që ju nevojitet për të ndërtuar mbrojtjen e bimëve, për të shmangur patogjenët (përmban trikodermë!) dhe për të nxitur marrjen e lëndëve ushqyese dhe të ujit (bacilet dhe kërpudhat mikorizale).

Për të nxitur vërtetë rritjen, Biosys mund t'i bëjë mineralet e mbyllura më të disponueshme për bimët tuaja (si fosfori). Ai gjithashtu përdor bakteret që marrin azotin nga ajri dhe e kthejnë atë në një formë që bimët tuaja mund ta përdorin!

Përveç përmirësimit të disponueshmërisë së lëndëve ushqyese, mikrobet e zgjuara në Biosys prodhojnë gjithashtu substanca që përmirësojnë rritjen e bimëve!

Cilado qoftë metoda juaj e rritjes, përdorni Biosys dhe do të merrni bimë më të mëdha, më të shëndetshme me rrënjë të forta dhe mbrojtje të përmirësuar natyrore. Është gjithashtu e shkëlqyeshme për rikuperimin e stresit!

Është e lehtë dhe e shpejtë për t'u përzier dhe përdorur. Nuk nevojitet pirja dhe të gjithë katalizatorët janë të tretshëm në ujë - thjesht shtoni në ujë dhe aplikojeni - është kaq e thjeshtë!

Për rezultate më të mira, filloni ta përdorni gjatë përhapjes, më pas aplikojeni çdo 1 -2 javë (brenda) ose 4 javë (jashtë).

 • Alternativë e lehtë dhe e menjëhershme ndaj çajit me kompost të gazuar!
 • Nuk nevojitet pirja + e thjeshtë për t'u përzier + gati për t'u aplikuar menjëherë!
 • Pasuron zonën e rrënjëve me një përzierje të larmishme mikroorganizmash
 • Stimulon rrënjosjen e copave
 • Përmirëson rritjen, marrjen e lëndëve ushqyese dhe thithjen e ujit (endo mikoriza dhe mikrobet e lidhura me to)
 • Ndërton mbrojtjen e bimëve (përmban specie Bacillus)
 • Largon patogjenët (kolonizon zonën rrënjësore me Trichoderma!)
 • Ndihmon bimët të rikuperohen nga stresi – aplikojeni dy herë me një interval prej 5 ditësh
 • Vlera e shkëlqyer - shumë e përqendruar
 • E shkëlqyeshme për të gjitha mediumet dhe metodat e rritjes

Është shoqëruesi i përsosur i Ecothrive Charge - mikroorganizmat në të dyja funksionojnë shumë mirë së bashku.

Shkenca

Biosys është e mbushur me organizma miqësorë dhe kërpudha të dobishme:

Kërpudhat e dobishme

Endo Mycorrhizae - 8 lloje
I njohur për përmirësimin e marrjes së ujit dhe lëndëve ushqyese (më e rëndësishmja, fosforit). Ajo ngjitet në rrënjët e bimëve dhe dërgon hifet e saj (si rrënjët e vogla) në tokën përreth për të thithur lëndë ushqyese dhe ujë. Në këmbim, bima juaj ushqen kërpudhat me sheqerna.

Trichoderma - 2 lloje
Funksioni kryesor është të largojë patogjenët – në fakt është patogjen ndaj kërpudhave të tjera të padëshiruara, siç është Pythium! Gjithashtu ndihmon në degradimin e lëndës organike komplekse në mënyrë që të mund të shndërrohet në ushqim.

Organizmat e rizosferës

Bakteret fiksuese të azotit - 2 lloje
Jetoni afër sipërfaqes së rrënjës dhe merr azot nga atmosfera lehtësisht të disponueshme për bimët tuaja.

Bacil - 8 lloje
Rrit mbrojtjen natyrore të bimës suaj dhe i bën mineralet e mbyllura më të disponueshme për bimët tuaja. Ato gjithashtu ndihmojnë Mycorrhizae të vendosen dhe funksionojnë.

Pseudomonas – 2 lloje
Zbërthen lëndën organike, ndihmon zhvillimin e bimëve dhe mbron nga patogjenët.

Katalizatorë mikrobikë dhe ushqime që nxisin rritjen e bimëve
Karbohidratet, acidi humik, ekstrakt i algave të detit, aminoacide dhe proteina. Ato ndihmojnë mikroorganizmat në Biosys të rriten në zonën e rrënjëve. Disa nga këto ushqime kanë edhe funksione të tjera - ekstrakti i algave të detit dhe aminoacidet ndihmojnë rritjen e bimëve, acidet humike përmirësojnë shkëmbimin e lëndëve ushqyese në mjediset e rritjes.

Disa nga fiksuesit e Bacilit, Pseudomonas dhe Azotit prodhojnë gjithashtu substanca hormonale, të tilla si citokinina dhe auksinë, që ndihmojnë në nxitjen e zhvillimit të rrënjëve dhe llojeve të tjera të rritjes!


Përdoreni gjithmonë me ujë të dekloruar (ujë i lënë të qëndrojë për 12 - 24 orë) ose me ujë të filtruar pasi klori mund të vrasë disa mikroorganizma.

Përhapja dhe Potting-On

Hollimi: Shtoni 10 g për 10 litra ujë

Është ideale për ujitje të bimëve të reja në vazo. Për farat dhe prerjet, njomni paraprakisht prizat Root Riot, Jiffy ose Rockwool për 15 minuta.

Uzinat e themeluara

Metoda e rritjes: Tokë / Coco / Hydo

Shkalla e hollimit: Shtoni 5 g për 10 litra ujë

 • Nëse përdorni koko ose tokë, ujisni derisa të merrni 20 – 30% rrjedhje
 • Përsëriteni çdo 1-2 javë
 • Përdoreni me ujë ose tretësirë ​​ushqyese gjysmë të forte

Sistemet hidroponike riqarkulluese

Hollimi: Shtoni 2,5 g për 10 litra ujë.

 • Përsëriteni çdo 1-2 javë ose me çdo ndryshim të rezervuarit.
 • Shmangni përzierjen me EC më të lartë se 1.5
 • Zgjidhja ushqyese duhet të ajroset në mënyrë aktive

Rikuperimi i stresit

Hollimi: Shtoni 10 g për 10 litra ujë

 • Përdoreni vetëm me ujë
 • Aplikoni dy herë me një interval prej 5 ditësh

Përdorimi në natyrë - Dheu i hapur / Shtretër i ngritur

Hollimi: Shtoni 10 g për 10 litra ujë

Doza fillestare: Aplikohet mbi 5M2 tokë
Doza e mirëmbajtjes: Aplikoni mbi 10 m2 tokë

 • Përsëriteni dozën e mirëmbajtjes çdo 4 javë

Përzierja

Së pari bëni një koncentrat, për të siguruar që pluhuri të jetë tretur

Për të siguruar tretjen e pluhurit, filloni duke bërë një koncentrat.

Shembull:

 • Shtoni 10 g në 2500 ml ujë të vakët (afërsisht 21°C)
 • Përziejini mirë derisa të treten
 • Shtojeni këtë koncentrat në vëllimin më të madh të ujit
 • Pasi të jetë në tretje, përdoret brenda 24 orëve

Përdoreni gjithmonë me ujë të dekloruar. Ne rekomandojmë përdorimin e një filtri RO për të hequr papastërtitë e ujit.

Për deklorimin e ujit të rubinetit: ajroseni me pompë ajri + gur ajri për 1 orë ose lëreni të qëndrojë për 12 orë.

Këshilla

 • Gjithmonë përzieni mirë derisa pluhuri të tretet
 • Mund të përdoret vetëm me ujë ose me një lëndë ushqyese me forcë të ulët
 • Shmangni shtimin e pluhurit në një tretësirë ​​ushqyese mbi 1.5EC/15CF
 • Mos spërkatni ose derdhni mbi lule.
 • Mbyllni përsëri enën pas përdorimit dhe ruajeni në një vend të thatë nën 25°C
 • Ideale për përdorim së bashku me Ecothrive Charge

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi