Ngarkesa Ecothrive


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.95

Përshkrim

Është një përforcues 100% organik, dheu dhe kokosi, i bërë tërësisht nga jashtëqitjet e brumbujve të rritur organikisht. Është Soil Association i miratuar për përdorim në rritjen e kulturave organike.

Ai shpërthen me baktere të dobishme (450 milion njësi për gram!) dhe përmban kitinë, për të rritur rezistencën ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve.

Do të shihni rritje të rritjes, rrënjë të forta dhe bimë me rendiment të lartë.

Është me veprim të shpejtë dhe i lehtë për t'u aplikuar, falë strukturës së tij me rërë.

 • Shkalla fantastike e hollimit (1 litër Ecothrive për 50 litra qese koko ose tokë)
 • Balancë fantastike e azotit, fosforit dhe kaliumit (NPK – 3/2/3 )
 • Rrit dhe zgjat pjellorinë e përzierjes së vazove
 • Çon në bimë me rendiment energjik të lartë stimulon rritjen e fuqishme të bimëve
 • Përmirëson jashtëzakonisht kushtet e zonës së rrënjëve
 • Rrit rezistencën ndaj dëmtuesve, sëmundjeve dhe kërpudhave (përmban kitinë)
 • 100% organike (Asociacioni i Tokës i Miratuar!)
 • I mbushur me mikroorganizma, mikronutrientë dhe baktere të rizosferës
 • Rezultate të shpejta dhe të lehta për t'u aplikuar (në sajë të teksturës me rërë)
 • Rrit disponueshmërinë e lëndëve ushqyese dhe ciklin
 • Mund të përdoret si spërkatës me gjethe që nxit rritjen (përzieni fillimisht me ujë)
 • E disponueshme në vaska 1 litër, 5 litra dhe 10 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi