Ecothrive Coco Lite 70/30 - 50L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.95

Përshkrim

Përzierje Premium Coco/Perlite me karikim

Nisni bimët tuaja në një fillim fluturues çdo herë me Ecothrive Coco. Kjo përzierje unike, e nivelit më të lartë të vazove të kokosit vjen e kompletuar me Ecothrive Charge të parapërzier në raportin e përsosur për një nxitje biologjike të pakrahasueshme pikërisht kur bimët tuaja kanë më shumë nevojë për të. Tani mund të shijoni të gjitha përfitimet e Ecothrive Charge direkt nga çanta me Ecothrive Coco.


Përzierja perfekte

Përzierja perfekte e 70% kokosë dhe 30% perlit për ajrim optimal, i parapërzier me Ngarkesa Ecothrive për një nxitje të pamposhtur biologjike. Me Ecothrive Coco Lite ju mund të shijoni të gjitha përfitimet e Ngarkesa Ecothrive direkt nga çanta.

Mundësuar nga Charge

Ecothrive Coco Lite përdor kokonë e çertifikuar me RHP, e cila është përzier paraprakisht me Ecothrive Charge me 1% në vëllim. Ky raport i përzierjes e bën atë ideal për pothuajse të gjitha aplikimet.

Rritja e kullimit dhe hapësirës ajrore

Perliti rrit sasinë e ajrit brenda përzierjes dhe zvogëlon kapacitetin e mbajtjes së ujit. Kjo krijon një përzierje më të lehtë me kullim më të mirë dhe rezistencë të përmirësuar ndaj ngjeshjes. Bimët e rritura në Ecothrive Coco Lite do të jetë shumë më pak i prirur ndaj efekteve të ujitjes së tepërt sesa kokrra e pastër e kokosit.

Lehtë për t'u përdorur

Thjesht derdheni qesen në një tenxhere, thyeni çdo gungë të ngjeshur, vendoseni përzierjen duke prekur skajet dhe bazën e tenxhere dhe mbillni lart.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi