Ecothrive Neutralize


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.35

Përshkrim

Deklorinojeni ujin e çezmës menjëherë me Ecothrive Neutralise.

Ai ndalon klorin dhe kloraminën nga dëmtimi i biologjisë së dobishme në tokë dhe aditivët.

Përbërësi aktiv është vitamina C. Ajo redukton përbërjet e klorit në klorid, i cili është i padëmshëm për mikrobet.

1 pikë për litër është gjithçka që ju nevojitet për të mbrojtur bakteret, enzimat, proteinat dhe mikroorganizmat e tjerë të gjallë. Nëse përdorni aditivë dhe media organike, është një domosdoshmëri!

  • Trajton menjëherë klorin dhe kloraminën
  • Përbërësi aktiv është vetëm vitamina C
  • Prodhon klorur si nënprodukt (mikroushqyes i padëmshëm i bimëve)
  • Mbron mikroorganizmat (p.sh. bakteret, enzimat, proteinat)
  • Lejon jetën mikrobike të lulëzojë
  • Duhet të ketë për kultivuesit organikë
  • 1 pikë për litër ose 1 ml për 20 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi