Emerald Harvest Cali Pro 2-pjesëshe me bazë Grow Bloom Kick-Starter


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£145.00

Përshkrim

Kompleti startues Cali Pro Kick 2-Pjesësh Emerald Harvest

Kompleti fillestar Cali Pro Kick 2-Pjesësh Emerald Harvest do t'ju sigurojë që të merrni potencialin maksimal nga të korrat tuaja, pasi bimët tuaja ushqehen me një formulim të pasur me azot që zhvillon kërcell dhe kërcell të fortë – gati për një korrje të shëndetshme të të korrave.

Përfshin 0,95 L secila prej:

  • Cali Pro Grow A & B
  • Cali Pro Bloom A & B
  • Perëndeshë smeraldi
  • Mbreti Kola
  • Honey Chome
  • Root Wizard

Emerald Harvest 2-Pjesësh Bazë Grow Bloom Kick-Starter Kit do t'ju sjellë rendimente të mëdha, pasi bimët tuaja ushqehen me një formulim të pasur me azot për të zhvilluar kërcell dhe kërcell të fortë - gati për periudhën e lulëzimit. Përdorimi i aditivëve shtesë të smeraldit të ofruar do të sigurojë që bimët tuaja të marrin vazhdimisht të gjithë elementët thelbësorë të ekuilibruar të nevojshëm për lulëzim dhe fruta të shëndetshme.

Cali Pro Grow A&B

Shfrytëzoni potencialin gjenetik të kulturave tuaja të vlefshme me Emerald Harvest Cali Pro Grow, lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë, e krijuar për të ushqyer kopshtin tuaj gjatë fazës vegjetative.

Pse të zgjidhni Cali Pro Grow tonë?

Grow ynë 2-pjesësh është një formulim i bërë me porosi, i pasur me azot që ushqen të korrat tuaja me rendiment të lartë me elementë thelbësorë për kërcell dhe kërcell të fortë që do të mbështesin një korrje të fuqishme.

Cali Pro Bloom A&B

Lëshoni potencialin gjenetik të kulturave tuaja të vlefshme dhe kultivoni një kopsht aromatike dhe të fortë me Emerald Harvest Cali Pro Bloom.

Pse të zgjidhni Cali Pro Bloom tonë?

Bloom-i ynë 2-pjesësh është krijuar për të ushqyer bimët tuaja me rendiment të lartë, sepse është i pasur me azot, kalium dhe elementë të tjerë thelbësorë të nevojshëm për fruta dhe lulëzim të fuqishëm.

Perëndeshë smeraldi

Ushqeni të korrat tuaja të vlefshme me Perëndeshën Emerald.

Pse të zgjidhni perëndeshën tonë Emerald?

Hyjnesha jonë Emerald është një tonik bimor gjallërues i mbushur me përbërës natyralë të tillë si ekstraktet e jonxhës dhe algave të detit, vitamina B dhe acidi humik.

Mbreti Kola

Emerald Harvest King Kola është një përforcues premium i lulëzimit i krijuar për të krijuar lule të mëdha që rezultojnë në sytha dhe lule të rënda.

Pse të zgjidhni Mbretin tonë Kola?

I pasur me fosfor dhe kalium, King Kola përmban përbërës që ndihmojnë në nxitjen e lulëzimit, duke përfshirë azotin që rrjedh nga mielli i farave të kërpit.

Honey Chome

Emerald Harvest Honey Chome është bërë nga përbërës cilësorë të përzier për sukses të ëmbël në kopshtin tuaj.

Pse të zgjidhni Honey Chome-n tonë?

Aroma dhe pasuruesi ynë i rrëshirës rrjedh nga burime natyrore që do të ushqejnë mikrobet e dobishme në zonën e rrënjëve.

Root Wizard

Emerald Harvest Root Wizard është krijuar për të rritur bioaktivitetin që grumbullon masën e rrënjëve me mikroorganizma simbiotikë bimorë që i ndihmon bimët tuaja të thithin dhe asimilojnë më shumë nga ajo që u nevojitet nga ushqimi bimor për rritje.

Pse të zgjidhni Root Wizard-in tonë?

Root Wizard është një inokulant i vërtetë mikrobik që ka bakteret e dobishme të nevojshme për të kolonizuar rizosferën e të korrave tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi