Emerald Harvest - Cali Pro Bloom A+B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£32.50

Përshkrim

CALI PRO | NJOQ MATEMATIKA NGA RRITJA
Kaloni më pak kohë duke matur dhe modifikuar programin tuaj të të ushqyerit dhe më shumë kohë duke u kujdesur për të korrat tuaja me serinë tonë të lehtë për t'u përdorur me lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë.

PSE TË PËRDORNI SERINË PROFESIONALE 2 PJESËSHORE TË NUTRIENTEVE BAZË CALI PRO?
Cali Pro është krijuar për kultivuesit që duan një lëndë ushqyese bazë premium që është e lehtë për t'u përdorur, por që garanton rezultate profesionale.
Çdo gjë që u nevojitet të korrave për t'u rritur, lulëzuar dhe lulëzuar
Formulime të thjeshta, pa probleme me 2 pjesë për rritje dhe lulëzim
I përshtatshëm për kultivuesit ekspertë dhe fillestarë

ÇFARË E BËN TË FUNKSIONOJË?
Cali Pro furnizon të gjithë elementët thelbësorë në përqendrime dhe raporte të sakta për rritje dhe lulëzim të vrullshëm gjatë gjithë ciklit jetësor të bimëve.
Makronutrientët kryesorë azot, fosfor dhe kalium
Makronutrientët dytësorë kalcium, magnez dhe squfur
Hekuri i keluar, bakri, mangani dhe zinku dhe të gjithë mikronutrientët e tjerë

Lulëzimi A | 3-0-3
Rrjedh nga nitrati i kaliumit, nitrati i kalciumit, ureja, nitrati i kobaltit, hekuri EDTA, borat natriumi, molibdati i natriumit, bakri EDTA, mangani EDTA dhe zinku EDTA.

• Azot total - 3.000%
• Nitrogjen nitrat – 2.500%
• Azot ure – 0,500%
• Kalcium – 2.000%
• Bor – 0,020%
• Kobalt – 0,001%
• Bakër - 0,020%
• Hekur – 0,100%
• Mangani - 0,002%
• Molibden - 0,040%
• Natriumi – 0,100%
• Zink - 0,005%

Lulëzimi B | 1-4-6
Rrjedh nga fosfati i monokaliumit, nitrati i kaliumit, nitrati i magnezit dhe sulfati i magnezit.

• Azot total - 1,00%
• Azot nitrat – 1,00%
• Fosfat i disponueshëm – 4,00%
• Potas i tretshëm – 6,00%
• Magnez – 1,00%
• Squfur 0.50%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi