Emerald Harvest - perëndeshë smeraldi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£38.50

Përshkrim

DUAJNI BIMËT TUAJA
PERËNDËS SMERALD | TONIK PREMIUM BIMOR
Ushqeni bimët tuaja me përbërjet më të mira biokatalitike natyrale që gjenden në Nënën Natyrë dhe tonikin tonë gjallërues të bimëve.

PSE TË PËRDORNI TONIK BIMËT PREMIUM SEMERALD GODDESS?
Emerald Goddess përfiton të korrat gjatë gjithë ciklit të tyre jetësor duke inkurajuar vitalitetin e të korrave dhe është i përshtatshëm për ushqim me gjethe ose si kullues me rrënjë.
Biokatalizatorë natyralë që nxisin rritjen dhe lulëzimin e shpejtë
Blloqe ndërtimi për bimët që të lulëzojnë dhe të lulëzojnë me bollëk
Rritja e marrjes së lëndëve ushqyese dhe zhvillimi i rrënjëve

ÇFARË E BËN TË FUNKSIONOJË?
Emerald Goddess është e mbushur me përbërës natyralë miqësorë ndaj tokës - jonxhë, leshterik dhe acid humik - që nuk i bëjnë asnjë dëm Nënë Natyrës (ose vlerave tuaja).
Burimet natyrore të proteinave dhe aminoacideve
Acidi humik, që rrjedh nga leonarditi dhe vitamina B1
Pak azot shtesë, fosfor dhe kalium

SUPLEMENT PA FAJ
Bërë nga përbërës natyralë pa aditivë të dëmshëm.

EFEKTET BIOKATALITIKE
Fitohormonet në leshterik dhe jonxhë nxisin metabolizmin e bimëve.

KELATORE NATYRORE
Acidi humik rrit përthithjen e lëndëve ushqyese dhe nxit mjedisin rrënjësor.

I MIRE PER PRERJE
Vitamina B1 dhe komponimet e tjera natyrore i bëjnë rrënjët më elastike.

MË SHUMË N, P DHE K
I jep rritjes dhe lulëzimit një goditje shtesë të N, P dhe K.

TË GJITHA NË NJË
Merrni përfitimet e produkteve të shumta nga markat e tjera në një tonik të shkëlqyeshëm.

Perëndeshë Emerald | 2-1-4
Rrjedh nga nitrati i kaliumit, fosfati i monokaliumit, ureja, ekstrakti i leshterikëve dhe mielli i jonxhës.

Gjithashtu përmban përbërës ushqimorë jo bimor:
0.1% acid humik që rrjedh nga leonarditi
0.01% vitaminë B, (tiaminë) që rrjedh nga mononitrat tiaminë

• Azot total - 2,00%
• Azot amoniak – 0,10%
• Nitrogjen nitrat – 0,80%
• Potas tjetër i tretshëm në ujë – 0,10%
• Azot ure – 1,00%
• Fosfat i disponueshëm – 1.00%
• Potas i tretshëm – 4,00%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi