Emerald Harvest - Honey Chome


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£103.50

Përshkrim

GËZONI SUKSESIN TUAJ TË ËMBËL
MJALT KHOME | PASURUESI I AROMËS DHE RRËSHIRËS
Intensifikoni aromën dhe shijen e të korrave - dhe mbajini të dobishmet në zonën e rrënjëve të lulëzuara - me përzierjen tonë të karbohidrateve me burim të përgjegjshëm.

PSE TË PËRDORNI AROMËN DHE PASURUESIN E RRËSHIRËS SË KOMËS SË Mjaltit?
Honey Chome përmirëson atë që klientët tuaj duan më shumë - aromën, aromën, ngjyrën dhe fuqinë - duke u dhënë luleve një buqetë të fortë dhe shumë rrëshira.
Sytha dhe lulëzime ngjitëse, rrëshinore
Aromë dhe shije intensive dhe ngjyrë të gjallë
Mikrobe të lumtura të dobishme në zonën e rrënjës

ÇFARË E BËN TË FUNKSIONOJË?
Honey Chome përzien saharozën dhe monosakaridet në sasitë e duhura për të mbajtur një ekosistem rizomikrobial të lulëzuar dhe për të përmirësuar cilësinë e të korrave.
Karbohidratet që rrjedhin nga kallam sheqeri, sheqeri i palmës dhe nektari agave
Magnez ekstra për fotosintezën dhe zhvendosjen e sheqerit
Azot, fosfor dhe kalium shtesë

sytha të fuqishëm, tërheqës
Nxit terpenet dhe rrëshirat dhe rrit prodhimin e flavonoideve.

Karbohidrate MIQ TË TOKËS
Përmban sheqerna që rrjedhin nga natyra dhe pa përbërës artificialë.

USHQIM PËR BENNIES
Ushqen mikrobet e dobishme që mbrojnë dhe mbushin rrënjët.

ENERGJI SHTESË
Ofron burime tërësisht natyrale të energjisë së menjëhershme deri në rrënjë.

MAKRONUTRIENTËT SHTESË
Të korrat tuaja nuk do të kundërshtojnë sasitë e gjurmëve të N, P, K dhe Mg.

HIDRO MIQ
Formuluar që të mos bllokojë linjat ose të mos gërryejë rezervuarin.

Honey Chome | 0,5-0,5-1
Rrjedh nga nitrati i magnezit, fosfati monokalium dhe sulfati i kaliumit.
Gjithashtu përmban përbërës ushqimorë jo bimor:
2.0% sheqer kallami (ushqim mikrob)
1.0% sheqer palme (ushqim mikrob)
2.0% nektar agave (ushqim mikrob)

• Azot total - 0,50%
• Nitrogjen nitrat – 0,50%
• Fosfat i disponueshëm – 0,50%
• Potas i tretshëm – 1.00%
• Magnez – 0,50%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi