Korrja e smeraldit - Mbreti Kola


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£38.50

Përshkrim

MBRETËROJ SUPREM
MBRETI KOLA | NGRITES I FUQYSHËM I LUFTIMIT
Përfitoni sa më shumë nga çdo syth në kopshtin tuaj për një fazë të frytshme lulëzimi dhe një korrje të madhe me përforcuesin tonë të pashembullt të lulëzimit.

PSE TË PËRDORNI NGRITESIN E FUQYSHËM TË BLOOM KING KOLA?
King Kola është përforcuesi juaj i lulëzimit 3-në-1, i krijuar për të maksimizuar lulëzimin, zhvillimin strukturor të luleve dhe pjekjen për korrje më të rënda.
Vende lulëzimi më të bollshme dhe produktive
Sythat, frutat dhe lulet më të rënda për rendimente më të mëdha
Proteina natyrale, me bazë vegjetale

ÇFARË E BËN TË FUNKSIONOJË?
Mbreti Kola është i pasur me fosfor dhe kalium, makroelementët e përsosur që nxisin lulëzimin dhe përmban proteina me bazë perimesh që rrjedhin nga kërpi.
Raporti i saktë P:K për lulëzimin, lulëzimin dhe pjekjen optimale
Kelatorë natyralë L-aminoacide që rrjedhin nga mielli i farës së kërpit
Një sasi e vogël azoti shtesë për rritje të shtuar

3-NE-1
Ju duhet vetëm një përforcues lulëzimi - jo tre!

SUGAT DHE LULE MË TË MËDHA
U jep të lashtave nxitjen që u nevojitet për të lulëzuar.

LUZIM I SHPEJTË
Nxit lulëzimin më herët, më shpejt dhe më mirë sesa përdorimi i vetëm lëndëve ushqyese bazë.

PROTEINA ME RRJEDHJE BIMORE
Përforcuesi i parë i lulëzimit që përdor miellin e farës së kërpit në vend të proteinave shtazore.

MIQ TË TOKËS
Mielli i farës së kërpit është 100% natyral dhe pothuajse 25% proteina.

INVESTIME TË MIRË
Merrni rendimente më të mëdha dhe korrje më të mira për fitime më të mëdha.

Mbreti Kola | 0,3-2-3
Rrjedh nga sulfati i kaliumit, fosfati monokalium, fosfati i monoamoniumit dhe mielli i farave të kërpit.

• Azot total - 0,30%
• Azot amoniak – 0,15%
• Azot tjetër i tretshëm në ujë – 0,05%
• Azot i tretshëm në ujë – 0,10%
• Fosfat i disponueshëm – 2,00%
• Potas i tretshëm – 3,00%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi