Emerald Harvest - Root Wizard


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£73.50

Përshkrim

FITIMI NGA
RRJENJET
MAGJISTRI I RRENJEVE | NDËRTUES RRËNJE MASIV
Rritni fuqinë e rrënjëve dhe nxisni marrjen e lëndëve ushqyese me gjashtë lloje bakteresh të dobishme që kolonizojnë rizosferën e kopshtit tuaj.

PSE TË PËRDORNI ROOT WIZARD MASSIVE ROOT BUILDER?
Root Wizard merr më shumë arra në rrënjët tuaja me vetëm dy aplikime të lehta gjatë ciklit jetësor të të korrave dhe është i përshtatshëm për tokë ose kopshte hidroponike.
Koloni të gjalla, të qëndrueshme rizobakteriale në zonën e rrënjëve
Rrënjë më të mëdha dhe qime rrënjë më të gjata për marrjen optimale të lëndëve ushqyese
Sistemi rrënjor i pastër për higjienë më të mirë në mjedisin e rritjes

ÇFARË E BËN TË FUNKSIONOJË?
Root Wizard furnizon baktere të dobishme që rrisin masën e rrënjëve, shndërrojnë lëndën organike në elementë thelbësorë dhe rrisin përthithjen e lëndëve ushqyese.
Gjashtë shtame të rizobaktereve që nxisin rritjen e bimëve (PGPRs)
Bacillus amyloliquefaciens, licheniformis, subtilis - dhe më shumë
Spore të qëndrueshme në sasi të konsiderueshme për të siguruar kolonizimin e rrënjëve

JETË DOBISHME
Mediumit tuaj hidroponik do t'i mungojë jeta e dobishme nëse nuk e siguroni atë.

RRENJE ME TE MADHE
Bimët rritin rrënjë më të gjata me më shumë sipërfaqe rrënjë dhe masë të përgjithshme rrënjë.

MË SHUMË NUTES
Masa më e madhe e rrënjëve do të thotë që bimët thithin më shumë lëndë ushqyese në mënyrë më efikase.

PAK MBETJE
PGPR-të pastrojnë mjedisin në rritje dhe riciklojnë mbetjet në lëndë ushqyese.

KTHEHEN NË INVESTIME
Bimët marrin më shumë nga ajo që ju i ushqeni, për ROI më të mirë në lëndë ushqyese.

APLIKACION FLESKIBLE
I përshtatshëm si spërkatës me gjethe përveç aplikimit në rrënjë.

Rrjedh nga nitrati i magnezit, fosfati monokalium dhe sulfati i kaliumit.

• Azot total - 0,50%
• Nitrogjen nitrat – 0,50%
• Fosfat i disponueshëm – 0,50%
• Potas i tretshëm – 1.00%
• Magnez – 0,05%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi