ENVIROGRO BY LUMII 120CM (4FT) 4 LAMPAT TLED


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£145.00

Përshkrim

Pajisjet TLED me 4 llamba EnviroGro nga LUMii 120 cm (4 këmbë) është një njësi dritë e gjithanshme me katër llamba TLED 18 W. Njësia mund të varet lart ose të montohet horizontalisht ose vertikalisht për t'iu përshtatur aplikimit tuaj. Llambat TLED me funksionim të ftohtë nuk do ta ngrohin mjedisin tuaj të rritjes. Njësi të shumta mund të lidhen dhe të mundësohen nga një prizë e vetme. Me efikasitet të lartë në energji me një jetëgjatësi të gjatë pune, pajisja TLED me 4 llamba EnviroGro nga LUMii 120 cm (4 këmbë) është një zgjedhje ekonomike. Ka dy ndërprerës të energjisë, një për çiftin e brendshëm të llambave dhe një për çiftin e jashtëm, në mënyrë që njësia të mund të funksionojë me gjysmën ose fuqinë e plotë sipas nevojës.   

Pikat kryesore të shitjes: 
  • I lehte dhe i lehte per tu instaluar  
  • Me efikasitet energjetik me një jetë të gjatë pune  
  • Njësi të shumta mund të mundësohen nga një prizë e vetme  
  • Dy ose katër llamba, të ndërrueshme sipas nevojës  

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi