ENVIROGRO T-5 BY LUMII (2/4/8) LAMP


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£59.00

Përshkrim

Sistemi T5 i EnviroGro ofron performancë dhe fleksibilitet së bashku me dalje të lartë lumen në çdo mjedis në rritje.

Këto sisteme ju lejojnë të zgjidhni konfigurime të shumta varëse për të përmbushur dizajnin e kopshtit tuaj. Sistemi EnviroGro T5 varet në tre mënyra - lart, vertikalisht ose në horizont

2ft-60cm (2 llambë)

2ft-60cm (4 llambë)

4ft-122cm (4 llambë)

4ft-122cm (8 llambë)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi