Lupa esenciale e zmadhuesit me ndriçim


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.95

Përshkrim

Gama e mikroskopëve ESSENTIALS përbëhet nga Zmadhuesi me ndriçim ESSENTIALS, Mikroskopi ESSENTIALS (60x - 100x) dhe mikroskopi ESSENTIALS (100x). Kjo gamë e fuqishme mikroskopësh u mundëson kultivuesve të identifikojnë me lehtësi speciet bimore, si dhe dëmtuesit dhe sëmundjet që nuk shihen me sy të lirë, duke lejuar reagime më të shpejta përmirësuese dhe minimizuar dëmtimin e mundshëm të bimëve tuaja. Të gjithë mikroskopët janë të kompletuar me ndriçim me intensitet të lartë duke siguruar ndriçim të synuar. Modelet kompakte dhe të qëndrueshme lejojnë ruajtje të lehtë në një mjedis të ngarkuar të dhomës së rritjes.

Përfitimet kryesore

• Dizajn i vogël ergonomik
• Lejon kultivuesit të identifikojnë shpejt dhe me lehtësi dëmtuesit, sëmundjet ose llojet e bimëve
• Dizajn metalik i palosshëm që do të thotë se thjerrëza mbrohet kur nuk përdoret
• E thjeshtë për t'u përdorur
• Ofron ndriçim të synuar
• LED super i ndritshëm për shikim optimal

Përfshin:

3 x LR927 bateri
1 x ENSENTIALET Zmadhues me ndriçim të ndriçuar
1 x Këllëf ruajtëse me rreshtim
1 x Kartë udhëzimi shumëgjuhësh

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi