Matësi i lagështisë Essentials - Dixhital


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.00

Përshkrim

Matësi i lagështisë Essentials është një domosdoshmëri për rritjen e përsosur! Kjo ju lejon të matni lehtësisht lagështinë në media dhe nivelin e lagështisë në cilindo nga materialet harxhuese që po thani, duke treguar nëse produkti i tharë është gati për ruajtje.

Është ideale për testimin e bimëve që thahen, ose bimëve të tilla si duhani ose çaji.

Shmangni shpërdorimin e të korrave
Bateria 9V e përfshirë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi