Akull i lëngshëm Evoponic


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£17.85

Përshkrim

Akulli i lëngshëm ka dëshmuar se zvogëlon efektet e mbinxehjes në mjediset e rritjes tek bimët, duke i lejuar bimët jo vetëm të përballojnë, por edhe të lulëzojnë kur temperaturat rriten mbi 30oC. Liquid Ice është projektuar për t'u përdorur nga kultivuesit që po përpiqen të arrijnë nivele të larta prodhimi ekonomikisht dhe me teknologjinë e së nesërmes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi