Kapëse të shpejta


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.65

Përshkrim

Keni nevojë për një përshtatje më profesionale midis pajisjeve tuaja të ventilimit? Kapëse të shpejta janë ideale për një përshtatje të këndshme të rehatshme dhe pa zhurmë. Përdorni një kapëse të shpejtë për një përshtatje profesionale midis tifozëve, filtrave dhe silenciatorëve. Kapëse të shpejta nuk janë të përshtatshme për shtrëngim në kanal - është më mirë të përdorni një kapëse kanali me çlirim të shpejtë për këtë punë. Megjithatë, për të bashkuar një ventilator direkt në një filtër karboni ose silenciator duke përdorur një kapëse të shpejtë është alternativa juaj më e mirë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi