KAPAKU KORREKS BIMË PESHKATI


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.90

Përshkrim

Redukton rritjen e algave dhe parandalon ikjen e peshkut duke siguruar një mbulesë mbi rezervuarin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi