Njësia familjare e bimëve të peshkut


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£648.80

Përshkrim

Njësia Familjare FishPlant është sistemi më i vogël në gamë. Është ideal si një sistem çerdhesh ose një modul në një strukturë më të madhe. Lartësia e ulët e sistemit e bën atë shumë të aksesueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur. Ky sistem është madhësia ideale për t'i siguruar një çifti ose një familjeje të vogël shumë sallatë ose barishte të freskëta. Mban deri në 3.5 kg peshk dhe është mjaft i vogël për t'u futur në një kopsht të vogël ose serë apo edhe në ambiente të mbyllura! Ky sistem FishPlant përfshin një rezervuar peshku 300 litra dhe një shtrat bimësh, si dhe një komplet pompash dhe tubash dhe sifon automatik.

Kompleti përfshin gjithashtu një mbajtëse për shtretër për rritje dhe pajisje fillestare së bashku me guralecë balte dhe FishPlant_User_Guide_NoMarks.pdf
Përmasat: L: 130cm x L: 110cm x L: 80cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi