KIT PËR KUJDESIN E BIMËVE TË PESHQIT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.00

Përshkrim

Sigurohuni që uji juaj të përmbajë lëndë ushqyese të mjaftueshme për bimët tuaja. Kompleti ju lejon të testoni për nitratet dhe fosfatet së bashku me Fortësinë e Përgjithshme (GH). Është i shpejtë dhe i lehtë për t'u bërë dhe kompleti përmban shishe pikatore dhe tabela ngjyrash të lexueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi