Njësia e prodhimit të bimëve të peshkut


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,099.88

Përshkrim

Njësia e Prodhimit të FishPlant është më e madhja në gamë. Lartësia e sistemit e bën atë shumë të aksesueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur. Është mjaft i madh për të furnizuar një familje të madhe me një furnizim të vazhdueshëm me sallata dhe barishte dhe peshk të freskët të rregullt. Ky sistem është ideal për një hotel apo restorant të vogël dhe përmban deri në 8 kg peshk. Përshtatet në më pak se 3 m 2 sipërfaqe dhe është ndihma ideale mësimore për shkollat ​​ose organizatat arsimore/terapeutike. Ky Sistem i Njësisë së Prodhimit të FishPlant përfshin një rezervuar peshku 800 litra dhe 2 x shtretër bimësh, si dhe një komplet pompash dhe tubash dhe 2 x sifonë automatikë. Kompleti përfshin gjithashtu një mbajtëse shtrati për rritje dhe pajisje fillestare së bashku me guralecë balte dhe udhëzimet e njësisë së prodhimit FishPlant_User_Guide_NoMarks.pdf

Përmasat: L: 220cm x L: 130cm x L: 95cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi