Teli i sheshtë i gjelbër i kopshtarisë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2.25

Përshkrim

Teli i kopshtarisë Easy Grow është për nënshkrimin e bimëve ngjitëse, degëve të pemëve, shkurreve, kërcelleve të luleve ose perimeve.

Veshja është bërë nga një material sintetik që mbron bimët/perimet nga dëmtimi. Bobina e lehtë për t'u përdorur mundëson shthurjen, një prerës teli është bashkangjitur për prerje të lehtë.

Fleksibil dhe rezistent ndaj kushteve të ndryshueshme të motit duke e bërë atë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme në çdo mjedis.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi