Flexi Tank Uji i palosshëm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£25.00

Përshkrim

Flexi Tank Water Butts janë një gamë e jashtëzakonshme produktesh me aftësi të ruajtjes së ujit me kapacitet të lartë dhe një dizajn kompakt, që kursen hapësirë. Nuk ka nevojë të tërhiqni tanke të rënda rreth serrës tuaj ose dhomës së rritjes, pasi këto rezervuarë të qëndrueshëm palosen në vetëm një pjesë të madhësisë së tyre të ndërtuar! Ato vijnë gjithashtu të furnizuara në një formë paketë të sheshtë, e cila vërtet ndihmon nëse jeni një kopshtar shtëpie duke përdorur një dhomë rezervë lart apo edhe një papafingo bosh! I disponueshëm në 5 madhësi dhe ideale si rezervuarë mbushës për sistemet e ujitjes NFT, Flood & Drain dhe DIY.

Çfarë përfshihet:

Flexi Tank 100
• Lidhës mashkullor 1x 16mm klik
• 5x shtylla mbështetëse
• 1x Flexi Tank
• Prek 1x 16mm
• Kapaciteti: 100 litra
• Madhësia dhe pesha e kutisë: 73,5 x 18 x 12,5 cm - 1,8 kg
• Kur është plot me ujë: 43cm Diametri x 75cm Lartë

Flexi Tank 225
• Lidhës mashkullor 1x 16mm klik
• 6x shtylla mbështetëse
• 1x Flexi Tank
• Prek 1x 16mm
• Kapaciteti: 225 litra
• Madhësia dhe pesha e kutisë: 78,5 x 18 x 12,5 cm - 2,7 kg
• Kur është plot me ujë: 63.5cm Diametri x 81cm Lartë

Flexi Tank 400 
• Lidhës mashkullor 1x 16mm klik
• 6x shtylla mbështetëse
• 1x Flexi Tank
• Prek 1x 16mm
• Kapaciteti: 400 litra
• Madhësia dhe pesha e kutisë: 112 x 18.5 x 12.5 cm - 4.8 kg
• Kur është plot me ujë: 68cm Diametri x 111cm Lartë

Flexi Tank 750
• Lidhës mashkullor 1x 16mm klik
• 9x shtylla mbështetëse
• 1x Flexi Tank
• Prek 1x 16mm
• Kapaciteti: 750 litra
• Madhësia dhe pesha e kutisë: 119 x 18 x 14 cm - 6,25 kg
• Kur është plot me ujë: 90cm Diametri x 117cm Lartë

Flexi Tank 1000

• Lidhës mashkullor 1x 16mm klik
• 9x shtylla mbështetëse • 1x Flexi Tank
• Prek 1x 16mm
• Kapaciteti: 1000 litra
• Madhësia dhe pesha e kutisë: 119 x 18 x 14 cm - 6,25 kg
• Kur është plot me ujë: 90cm Diametri x 117cm Lartë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi