Float për Mist Maker


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£27.50

Përshkrim

Mist Makers ruajnë mjedisin optimal të rritjes që kërkohet për prerjet dhe fidanët, si dhe rritjen gjatë fazës vegjetative të ciklit tuaj bimor. Vendoseni në një përhapës të madh ose në qendër të dhomës së rritjes dhe shikoni avujt që notojnë rreth copave tuaja duke prodhuar ritme të shpejta të rritjes dhe duke ofruar marrje më të madhe të lëndëve ushqyese së bashku me transportin e lëndëve ushqyese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi