Floramite 240 SC


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£235.00

Përshkrim

Floramiti është një koncentrat suspension për përdorim si një akaricid selektiv në luleshtrydhet e mbrojtura për kontrollin e marimangave të merimangës me dy pika (Tetranychus urticae dhe T. cinnabarinus). Floramite SC është efektiv në një shumëllojshmëri marimangash dhe në të gjitha fazat e jetës së marimangave të merimangës Tetranychid.

• Siguron kontroll të jashtëzakonshëm të një shumëllojshmërie të dëmtuesve të marimangave në bimët zbukuruese në serra, strehë, fidanishte, fusha dhe mjedise peizazhi.
• Efektive në një shumëllojshmëri marimangash dhe në të gjitha fazat e jetës së marimangave tetranikide.
• Prodhon knockdown të ​​shpejtë nëpërmjet aktivitetit të kontaktit dhe kontrollit të gjatë të mbetur prej më shumë se 28 ditësh.
• Lehtë për marimangat grabitqare dhe insektet e dobishme, duke e bërë atë ideal për t'u përdorur në programet IPM dhe të menaxhimit të rezistencës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi