Shirit ngjitës argjendi rezistent ndaj nxehtësisë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.99

Përshkrim

Shirit ngjitës argjendi rezistent ndaj nxehtësisë vjen me një shirit të mbështetur nga lëvozhga, tepër i lehtë për t'u përdorur falë shiritit të mbështetur nga lëvozhga dhe nuk siguron humbje reflektimi kur ngjitni fletët Easy Grow së bashku.

Dimensionet:

50 mm x 45 mtr

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi