GT Formulex


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.10

Përshkrim

Prerjet dhe fidanët rrënjëzohen më shpejt pa i ushqyer me tepri - provoni Formulex.

Është një formulë e butë NPK e lëndëve ushqyese makro dhe mikro që u nevojiten bimëve shumëzuese, në të gjitha raportet e duhura.

Përdorni Formulex në fidanë, klone dhe transplante për të shpejtuar rrënjosjen dhe rritjen e hershme.

Një shishe zgjat shumë - ju e përdorni vetëm për ditët e para të ciklit tuaj.

• Formula e bimëve për bebe NPK
• I butë dhe i lehtë për t'u përdorur
• Përshpejton rrënjosjen dhe rritjen e hershme
• Përdoret si ushqim për rrënjë, spërkatje me gjethe dhe për para-trajtimin e leshit të gurit
• pH i balancuar (pH 6 kur shtohet në ujë)
• Qëndrueshmëri të gjatë dhe me kosto efektive

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi