Fox Farm Beastie Bloomz


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£49.00

Përshkrim

Beastie Bloomz është një përforcues shumë efektiv i lulëzimit i bërë nga Fox Farms. Përmban një sasi të lartë fosfori, kjo është e përkryer për përdorim gjatë lulëzimit të mesëm dhe të vonë.

Ky pleh pluhur premium është i përshtatshëm për përdorim në të gjitha sistemet e rritjes dhe me çdo mjedis të rritjes.

  • Rritja e disponueshmërisë së fosforit gjatë lulëzimit është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur rendimentin tuaj.
  • I pershtatshem me te gjitha sistemet dhe nenshtresat

Udhëzime:

Për rezultate më të mira, përdorni Beastie Bloomz në çdo lotim tjetër në përputhje me udhëzimet e dhëna në etiketë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi