Ferma e Dhelprave Cha Ching


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£49.00

Përshkrim

Cha Ching është një pleh i tretshëm i prodhuar nga Fox Farm. Ai përmban një bollëk fosfori për të ndihmuar në stimulimin dhe mbështetjen e prodhimit të luleve/frutave në fazën e vonë.

Duke siguruar nivele të sakta të fosforit dhe kaliumit gjatë gjithë fazës së lulëzimit, do të shihni një rritje të madhe në peshën tuaj përfundimtare të korrjes.

  • I përshtatshëm për përdorim në të gjitha mjediset e rritjes
  • Mund të përdoret në çdo sistem hidroponik

Udhëzime:

Në sistemet hidroponike, ne rekomandojmë përdorimin e 6 g Cha Ching për 4 litra ujë.

Nëse përdorni tokë, përdorni 3-6 g për 4 litra ujë një herë në javë.

Nëse jeni duke e kombinuar me lëndë ushqyese të tjera, zvogëloni dozën në 1,5-3g për 4L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi