Fox Farm Open Susam


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£49.00

Përshkrim

I krijuar për përdorim në fazën e hershme të lulëzimit, Open Susame u siguron bimëve tuaja një sasi të madhe fosfori për të mbështetur lulëzimin e gjerë dhe zhvillimin e luleve.

Duke siguruar nivele të sakta të fosforit dhe kaliumit gjatë gjithë fazës së lulëzimit, do të shihni një rritje të madhe në peshën tuaj përfundimtare të korrjes.

  • I përshtatshëm për përdorim në të gjitha mjediset e rritjes
  • Mund të përdoret në çdo sistem hidroponik

Udhëzime:

Në sistemet hidroponike, ne rekomandojmë përdorimin e 6 g susam të hapur për 4 litra ujë.

Nëse përdorni tokë, përdorni 3-6 g për 4 litra ujë një herë në javë.

Nëse jeni duke e kombinuar me lëndë ushqyese të tjera, ulni dozën në 1,5-3 g për 4 litra.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi