Garden King Rrjetat Mbështetëse të Kulturave


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.00

Përshkrim

Bërë nga pëlhurë e butë. Mbështetje e fortë për rritjen e bimëve. Nuk dëmton kërcellin dhe nxit rritjen e madhe.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi