Garland Përhapësi i Buxhetit të Madh


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£17.09

Përshkrim

Një tabaka bazë e fortë e formuar me injeksion shoqërohet me një kapak të lehtë dhe të pastër të formuar me vakum për të dhënë një alternativë përhapjeje me kosto të ulët, por të qëndrueshme. Çdo tabaka përmban si standard vrimat tona të kullimit të qelizave me 2 nivele.

Madhësia: 37,5 cm (15") e gjatë, 23 cm (9") e gjerë, 12,5 cm (5") e lartë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi