Kontrolluesi i shpejtësisë së ventilatorit GAS Enviro V2


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£315.00

Përshkrim

Kontrolloni temperaturën dhe lagështinë e dhomës tuaj të rritjes duke kontrolluar në mënyrë dixhitale shpejtësinë e ventilatorit.
Kontrolluesi Enviro do të kontrollojë automatikisht shpejtësinë e ventilatorit për tifozët AC dhe EC. Meqenëse vjen me një balancues të integruar të ventilatorit, Enviro Controller mund të kontrollojë si tifozët tuaj të marrjes ashtu edhe të daljes për dhomën tuaj të rritjes. Është ndërtuar për të punuar në mënyrë të përsosur me gamën e ventilatorëve Systemair Revolution EC dhe AC.
Kontrolluesi i Enviro është i lehtë për t'u vendosur në dhomën tuaj të rritjes dhe mund të programohet për të zbuluar në mënyrë termostatike ndryshimet në mjedis dhe për të rregulluar automatikisht parametrat tuaj të para-programuar, kështu që nuk do të ketë kurrë asnjë luhatje të temperaturës në dhomën tuaj të rritjes. Nivelet e lagështisë gjithashtu monitorohen dhe mirëmbahen me sensorin e lagështisë. Mund të programoni cilësimet e ditës dhe të natës për të mbajtur klimën e dëshiruar të dhomës tuaj të rritjes dhe të përputhet me kohën kur dritat janë ndezur dhe fikur.


Përveç kontrollit të tifozëve tuaj, Enviro Controller vjen me dy priza shtesë plotësisht të programueshme që mund të kontrollojnë pajisjet e tjera të dhomës së rritjes mjedisore si ngrohësit, lagështuesit, dehumidifikuesit, dritat dhe kohëmatësit.
Ngrohësit mund të vendosen të ndizen sa herë që temperaturat bien nën nivele të caktuara.
Për ngrohësit, lagështuesit dhe lagështuesit mund të zgjidhni cilësime të ndryshme për ditën dhe natën, në mënyrë që të ruani gjithmonë ambientin perfekt të dhomës së rritjes. Ju mund të kontrolloni çdo pajisje të dhomës së rritjes me kusht që të mos kalojë 13 Amper ose 2200 vat për dalje.
Në rastin e dritave të rritjes, ju lutemi mos i kaloni 1200 vat pasi ato kanë një rritje të lartë të fillimit.
Kontrolluesi i Enviro ka gjithashtu një veçori dump për mjediset me unazë të mbyllur.


Veçoritë


Kontrollon tifozët AC dhe EC
Kontrollon dhe rregullon temperaturën dhe lagështinë në dhomën tuaj të rritjes
Cilësimet e ditës dhe të natës
Funksioni i hedhjes për mjedise me qark të mbyllur
Ekran LCD
2 priza të programueshme që mund të kontrollojnë pajisjet e tjera të dhomës së rritjes
Lundrim i thjeshtë dhe konfigurim
Kontrolloni lagështuesit, dehumidifikuesit, ngrohësit, dritat dhe kohëmatësit të gjitha nga një kontrollues
Për dritat e rritjes mos i kaloni 1200 vat (dritat 2×600 vat)
Tifozët AC në një maksimum prej 2200 watts
Balancues i integruar i ventilatorit për të funksionuar si tifozët e daljes ashtu edhe të marrjes


Specifikimet


Maksimumi 13 Amper total
Dimensionet 20x9cm
Plumb me fuqi 1.2 metra
Gjatësia e sondës 3.8 metra

  • Kontrollon tifozët AC dhe EC
  • Rregullon temperaturat dhe lagështinë
  • E thjeshtë për t'u përdorur
  • Kontrolloni deri në 2 drita
  • Shumë i programueshëm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi