Sistemi fleksibël i tankeve GoGro


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£55.00

Përshkrim

Rritni perimet dhe bimët tuaja me lehtësi me PLANT!T GoGro. I thoni lamtumirë ujitjes së përditshme me dorë me këtë sistem vaditjeje, i krijuar për të ujitur bimët tuaja me përpjekje minimale dhe për t'ju dhënë rezultatet më të mira. GoGro ofron një zgjidhje të thjeshtë për ujitje të automatizuar pa pasur nevojë për energji elektrike.

Karakteristikat kryesore:

• Nuk kërkohet energji elektrike
• Përdoret si një njësi e vetme ose e zgjeruar për t'u përdorur me shumë tenxhere
• Ju mund ta lini sistemin të funksionojë për javë të tëra
• Tabaka dhe jaka e tij me shumicën e tenxhereve standarde 15L dhe 25L të përshtatshme

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi