Etiketa Gold - 60/40 Pebble Coco Mix - 45L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.90

Përshkrim

Etiketa Gold – 60/40 Pebble Coco Mix 45L krijon ekuilibrin perfekt midis mbajtjes së ujit dhe kullimit. Produkti siguron ritme superiore të zhvillimit të bimëve dhe kullim të shkëlqyeshëm. 40% e kokorës së shtuar siguron mbajtje uji, kështu që kultivuesit nuk kanë nevojë të shtojnë rregullisht më shumë lëndë ushqyese ose aditivë. Raporti 60/40 ju lejon të maksimizoni përfitimet e aditivëve të dobishëm të kërpudhave dhe baktereve, të cilët përmirësojnë zonën e rrënjës dhe përshpejtojnë rritjen e bimëve. Përzierja Gold Label – 60/40 është një produkt inovativ, i cili i ndihmon kultivuesit të arrijnë korrje me cilësi të lartë dhe rendimente superiore.

Informacion i pergjithshem

  • Produkti është një zgjidhje inovative, e cila optimizon performancën e aditivëve të baktereve të dobishme;
  • Produkti është i përshtatshëm për sistemet hidroponike;
  • Përzierja koko/guralec nuk përmban asnjë lëndë ushqyese;
  • Produkti siguron zhvillimin e bimëve shpërthyese.

Përfitimet

  • Përzierja ka një kapacitet të rritur të mbajtjes së ujit;
  • Produkti është një substrat me cilësi të lartë;
  • Produkti përbëhet nga materialet më të mira;
  • Përzierja siguron kullim superior.

Shkenca

Etiketa Gold përbëhet nga 40% koko dhe 60% guralecë balte. Është një substrat i gatshëm, i cili i ndihmon kultivuesit të optimizojnë zhvillimin e bimëve të tyre. Vetitë kulluese të guralecave të argjilës dhe tekstura fibroze e kokosit formojnë një mjedis të përsosur hidroponik për rritjen e bimëve tuaja.

Si të përdorni

Produkti është bërë posaçërisht për përdorim në sistemet hidroponike të tipit pikues ose të përmbytjes dhe kullimit. Fillimisht, duhet të lani mediumin për të ngopur guralecat. Gjatë fazës vegjetative, filloni me një nivel më të ulët të PH midis 5.2 dhe 5.6 për të balancuar nivelin e PH të substratit tuaj. Rritja drejt një PH prej 6.3 gjatë gjithë kësaj faze.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi